Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Hemangiom buza superioara

Buna ziua. o fetita de 9 ani care s-a nascut cu un hemangiom. A avut 3 interventii chirurgicale dar nereusite in totalitate si am auzit de embolizarea lui. Este posibila aceasta interventie la aceasta varsta ? Mai ales ca este in zona buzei pe interior.Mu;ltumesc si astept un raspuns pe mail.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua; embolizarea de hemangioame se poate realiza in general si la copii mult mai mici decat fiica dvs. - este important insa, fie a va prezenta cu cea mica la o consultatie la Dr. Nechifor, fie a trimite fotografii dar si rezultate de investigatii, ca de exemplu ecografie sau RMN. Adresa de e-mail este iulia@drnechifor.ro, iar numarul de telefon de contact este 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.