Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 octombrie 2014

DURERI SI AMORTELI ALE PICIORULIU STG


Buna seara.In urma unui RMN facut in 2006 am avut ca rez.urmatoarele.Prolaps L5 cu ruperea inelului fibros extern cu atingeri radiculare L5 si S1 drepte.Am repetat RMN-ul in 2010 si am avut urmatoarele rez.Discret retrolistezis L5,deshidratari discale la L4 si L5 scaderea inaltimii spatiului articular L4-L5,protruzie discala L4-L5 circumferentiala,compresiva pe sacul tecal,mica herniere discala L5-S1 laterala dreapta.compresiva pe sacul dural si usor conflict radicular pe radacina S1 dreapta.Pe secventa myelo-minime ancose la L4 si L5.Mentionez ca in momentul de fata am dureri pe tot piciorul stang,furnicaturi pe partea exterioara a piciorului,amorteli ale calcaiului si degetului mare.Ce imi recomandati pentru vindecare.VA MULTUMESC.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor