Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 noiembrie 2014

Stenoza Aortica Stransa Degenerativa


Buna ziua Ma numesc Catana I. Gheorghe si sunt un pacient in varsta de 56 de ani din Baia Mare. In urma internarii si a investigatilor medicale efectuate la Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu" am primit urmatorul diagnostic: Cardiomiopatie Dilatativa Valvulara. Insuficienta Cardiaca NYHA III/IV. Stenoza Aortica Stransa Degenerativa. Insuficienta Aortica Grad III. Insufucienta Mitrala Grad III. Formatiune Hiperecogena Atasata Cordajelor VMA. Colectie Pericardica Mica. HTP Moderata. Cardiopatie Ischemica Cronica. Fibrilatie Atriala Permanenta cu AV Medie-Inalta. Artere Coronare Epicardice fara leziuni semnificative. Glicemie Bazala Modificata. Dislipidemie. Se efectueaza Eco cord ce evidenteaza deprecierea severa a functie cardiace, FE=20% cu VS dilatat. Am efectuat si examen RMN cardiac dar m-am simtit rau pe parcurs si a trebuit orpita examinarea. Echipa medicala a Institutului Inimii a hotarat sa nu ma supuna operatiei de protezare valvulara pe cord deschis in conditiile deprecierii severe a funtiei cardiace. Insa nici nu au stabilit sau cautat o alta solutie pentru boala de care sufar. Prin intermediul unui prieten am aflat ca exista un procedeu special numit TAVI/TAVR care m-ar putea ajuta si care s-ar putea efectua la Centrul de Cardiologie Interventionala Ares. Va rog frumos sa-mi spuneti daca acest procedeu mi-ar ameliora starea de sanatate si de asemenea sa-mi comunicati care sunt costurile pentru acest tip de interventie. Daca doriti, va pot trimite ultimele bilete de iesire din spital pentru mai multe date medicale. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa trimiteti documentele medicale din ultimii 2-3 ani, inclusiv ultimele iesiri din spital, pe adresa iulia@drnechifor.ro. Ulterior, si in urma analizei atente, veti fi contactat telefonic. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor