Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 noiembrie 2014

durere lombara cu iradiere in fesa si pe traiectul nervului sciatic cu amorteala labei piciorului


am facut in 2012 in urma unor dureri mai puternice in zona lombara soldata si cu anchiloza un examen RMN .REZULTATUL este retrolostezis L4, deshidrartare discala L4-L5 cu scaderea inaltimii spatiului articular, mica hernie de disc L4 -L5 laterala dreapta intraforaminala asociata cu protruzie discala circumferentiala, discret retrolistezis L5.Am incercat tratament medicamentos, balneofizioterapie 2 ani la rind , dar totusi amorteala nu dispare . am 2 luni de cind m-am intors din statiune.Am 47 de ani si doresc sa va intreb daca in cazul meu se poate rezolva fara operatie si cam cit ar costa? MULTUMESC!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor