Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


operatie?

fetita mea a fost diagnosticata cu sindrom down,malformatie cardiaca (canal atrio-ventricular comun forma completa(defect septal interatrial tip ostium primum,defect septal ventricular perimembranos,valva atrio-ventriculara comuna) straddling de valva atrio-ventriculara stanga,pericardita lichidiana minima si de curand hipertensiune pulmonara secundara,va mai putea fii operata?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa vedem documentele medicale ale fetitei pentru a ne putea pronunta in ceea ce priveste prognosticul de tratament. Va rugam sa ne trimiteti documentatia scanata pe e-mail la adresa iulia@drnechifor.ro. Va multumimCall Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.