Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 noiembrie 2014

operatie?


fetita mea a fost diagnosticata cu sindrom down,malformatie cardiaca (canal atrio-ventricular comun forma completa(defect septal interatrial tip ostium primum,defect septal ventricular perimembranos,valva atrio-ventriculara comuna) straddling de valva atrio-ventriculara stanga,pericardita lichidiana minima si de curand hipertensiune pulmonara secundara,va mai putea fii operata?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa vedem documentele medicale ale fetitei pentru a ne putea pronunta in ceea ce priveste prognosticul de tratament. Va rugam sa ne trimiteti documentatia scanata pe e-mail la adresa iulia@drnechifor.ro. Va multumimCall Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.