Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Hemangiom buza superioara

Buna ziua. V-am mai scris despre fetita mea cu un hemangiom la buza superioara pentru care am hotarat ca vom mere in vacanta de vara sa vedem ce este de fact. ceea ce am uitat sa intreb este un pret estimatic al embolizarii hemangiomului.Si care sunt actele necesare pentru internare deoarece suntem din Oradea si cand mergem sa mergem cu tot ce avem nevoie.care este pretul spitalizarii pentru o zi?Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este posibil ca embolizarea sa se produca in mai multe sedinte. Este necesar sa va prezentati cu fetita la o consultatie pentru a evalua numarul estimativ de sedinte necesare, materialul ce se va folosi, tipul de anestezie, si implicit, costurile asociate. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.