Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 noiembrie 2014

Hemangiom buza superioara


Buna ziua. V-am mai scris despre fetita mea cu un hemangiom la buza superioara pentru care am hotarat ca vom mere in vacanta de vara sa vedem ce este de fact. ceea ce am uitat sa intreb este un pret estimatic al embolizarii hemangiomului.Si care sunt actele necesare pentru internare deoarece suntem din Oradea si cand mergem sa mergem cu tot ce avem nevoie.care este pretul spitalizarii pentru o zi?Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este posibil ca embolizarea sa se produca in mai multe sedinte. Este necesar sa va prezentati cu fetita la o consultatie pentru a evalua numarul estimativ de sedinte necesare, materialul ce se va folosi, tipul de anestezie, si implicit, costurile asociate. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.