Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 noiembrie 2014

mama a avut un accident vascular cu dificulati la vorbire


Va rog sa-mi zice -ti ce este recomandat. Mama e in spital la Valcea si s-a confirmat cu tomograf ca a avut accident vascular minor. Ea poate sa se miste dar nu poate sa vorbeasca bine. Nu i s-a facut doppler de carotida nici pana acum...3 zile de la eveniment. Eu ma aflu in USA , nu sunt acasa. Va rog sa ma sfatuiti ce trebe sa faca sa vina la control la dumeavoastra in timp util.Este recomandat transportul de la valcea la bucuresti acum? In cazul in care trebuie un stent de carotida cat costa ? Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, recomandarea este aceea de internare intr-o sectie buna de neurologie, ca de exemplu cea a Spitalului Universitar din Bucuresti. Este necesara evaluarea riguroasa, menita sa stabileasca cu precizie cauza accidentului vascular si implicit, tratamentul potrivit. Daca aceasta cauza se dovedeste a fi stenoza carotidiana, atunci se poate aplica angioplastia carotidiana cu stent in cadrul Centrului ARES. Costul intregii proceduri este de 16.000 lei. Daca va putem ajuta, va rugam sa ne anuntati. Multa sanatate mamei.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.