Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 noiembrie 2014

artera femurala


am facut tomografie computerizata angio CT periferica in interpretare scrie> Aorta obdominala ateromatoasa, prezinta distal anevrism partial trombozat cu diametrul de 3,57-3,54.Artera femurala superficiala dreapta si stanga prezinta in 1|3 o treime distala leziune scurta ocluziva.Ce inseamna si ce trebuie facut.Va rog o solutie pentru aceasta problema.Am 51 ani.Va multumesc .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este util sa trimiteti imaginile angio CT-ului catre CEntrul nostru, iar daca sunteti din Bucuresti, chiar sa veniti pentru o discutie cu un medic ce v-ar putea clarifica. La prima vedere, pare ca aveti nevoie de revascularizarea zonelor respective cu balon sau stent, intrucat vasele sunt obstructionate in anumite zone, iar in lipsa tratamentului, afectiunea s-ar putea agrava.
Veti fi contactat pentru un schimb de informatii pe baza caruia v-am putea ajuta.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor