Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


artera femurala

am facut tomografie computerizata angio CT periferica in interpretare scrie> Aorta obdominala ateromatoasa, prezinta distal anevrism partial trombozat cu diametrul de 3,57-3,54.Artera femurala superficiala dreapta si stanga prezinta in 1|3 o treime distala leziune scurta ocluziva.Ce inseamna si ce trebuie facut.Va rog o solutie pentru aceasta problema.Am 51 ani.Va multumesc .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este util sa trimiteti imaginile angio CT-ului catre CEntrul nostru, iar daca sunteti din Bucuresti, chiar sa veniti pentru o discutie cu un medic ce v-ar putea clarifica. La prima vedere, pare ca aveti nevoie de revascularizarea zonelor respective cu balon sau stent, intrucat vasele sunt obstructionate in anumite zone, iar in lipsa tratamentului, afectiunea s-ar putea agrava.
Veti fi contactat pentru un schimb de informatii pe baza caruia v-am putea ajuta.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.