Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 noiembrie 2014

stent Synergy II


Mi sa spus ca sunt bioresorbabile,asta inseamna ca in doi ani dispar cum explicati mai sus ? Daca sunt inventate de doi ani de unde stiti ce se va intampla peste...10 ani ? Anticipati ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ii puteti urmari pe doi dintre medicii nostri discutand despre stentul bioresorbabil in urmatorul material: http://www.medicina-interventionala.ro/ro/procedura/angioplastie-coronariana. Legat de intrebarile dvs., raspunsul este ca anticipam, dar numai in baza studiilor indelungate de aproximativ 10 ani la care a fost supus acest stent, pana la aprobarea lui de catre FDA (Food and Drug Administration, cel mai important factor de decizie in materie de aprobare a medicamentelor si materialelor medicale). Pacientii nostri sunt urmariti indeaproape, la o luna post dilatare, trei luni, 6 luni, 1 an si chiar si dupa acest interval.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.