Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 noiembrie 2014

stent Synergy II


Mi sa spus ca sunt bioresorbabile,asta inseamna ca in doi ani dispar cum explicati mai sus ? Daca sunt inventate de doi ani de unde stiti ce se va intampla peste...10 ani ? Anticipati ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ii puteti urmari pe doi dintre medicii nostri discutand despre stentul bioresorbabil in urmatorul material: http://www.medicina-interventionala.ro/ro/procedura/angioplastie-coronariana. Legat de intrebarile dvs., raspunsul este ca anticipam, dar numai in baza studiilor indelungate de aproximativ 10 ani la care a fost supus acest stent, pana la aprobarea lui de catre FDA (Food and Drug Administration, cel mai important factor de decizie in materie de aprobare a medicamentelor si materialelor medicale). Pacientii nostri sunt urmariti indeaproape, la o luna post dilatare, trei luni, 6 luni, 1 an si chiar si dupa acest interval.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor