Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 noiembrie 2014

stenturi Cynergy II


Aceste stenturi sunt bioresorbabile ca stenturile Johnson& Johnson ? In doi ani dispar ,se dizolva ? Mi-am montat acum o saptamana la o clinica din Timisoara la dr. Miodar Sloveschi.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stenturile Synergy nu sunt complet bioresorbabile, ci au in compozitie doar anumite elemente cu aceasta proprietate. Complet bioresorbabil este stentul Absorb al companiei americane Abbott, care se implanteaza in spitalul nostru de mai mult de doi ani cu rezultate foarte bune. Va mai putem ajuta si cu alte informatii?Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor