Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 noiembrie 2014

TRATAREA PROATATEI


CARE SINT METODELE DE TRATARE A PROSTATEI !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in spitalul nostru se practica metoda minim-invaziva sau interventionala de tratament al adenomului de prostata, care presupune injectarea unor particule speciale, emboligene, in arterele ce alimenteaza cu sange adenomul de prostata. Ca si consecinta directa, adenomul de prostata isi micsoreaza dimensiunile in perioada imediat urmatoare iar simptomele generate de acesta se remit.
Veti avea nevoie de rezultatele analizelor de sange PSA si PSA liber, uree, creatinina, INR, hemoleucograma completa, ecografie de prostata si de un consult initial la dr. Rares Nechifor pentru a se putea determina daca sunteti eligibil de a primi un astfel de tratament sau nu. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 031 9300, tarif normal. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor