Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 noiembrie 2014

TRATAREA PROATATEI

CARE SINT METODELE DE TRATARE A PROSTATEI !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in spitalul nostru se practica metoda minim-invaziva sau interventionala de tratament al adenomului de prostata, care presupune injectarea unor particule speciale, emboligene, in arterele ce alimenteaza cu sange adenomul de prostata. Ca si consecinta directa, adenomul de prostata isi micsoreaza dimensiunile in perioada imediat urmatoare iar simptomele generate de acesta se remit.
Veti avea nevoie de rezultatele analizelor de sange PSA si PSA liber, uree, creatinina, INR, hemoleucograma completa, ecografie de prostata si de un consult initial la dr. Rares Nechifor pentru a se putea determina daca sunteti eligibil de a primi un astfel de tratament sau nu. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 031 9300, tarif normal. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.