Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 decembrie 2014

Chist ovarian posibil endometriozic


Buna seara, am fost diagnosticata recent cu un chist ovarian, cel mai probabil endometriozic de 6/5 si sunt la pamant de la aflarea vestii. Imi este teama de cancer. Este obligatorie operatia sau se poate face un tratament cu anticonceptionale, pentru inceput? Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa va adresati unui medic ginecolog care a poate prelua si urmari. De principiu, exista si posibilitatea aplicarii unui tratament medicamentos, sunt necesare insa investigatii ca de exemplu ecografie transvaginala, RMN, care sa precizeze natura chistului. Cuvantul endometriozic exclude malignitatea, insa un RMN este perfect ca si instrument precis de diagnosticare.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor