Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 decembrie 2014

Tromboza venoasa profunda

Buna ziua, As dori sa aflu daca in clinica dumneavoastra se efectueaza investigatii,respectiv tratament in regim de urgenta pentru TVP. Cu stima.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, se efectueaza atat investigatii cat si interventii, dar doar incepand cu 05 ianuarie - pana atunci are loc un proces de mutare a intregului Centru intr-un alt sediu, cu o capacitate mai mare de internari si investigatii. Adresa noua va fi Bdul. Nicolae Caramfil nr. 85A, sector 1. Daca inceputul de ianuarie nu este prea departe pentru dvs., va asteptam pentru a va sprijini in rezolvarea problemei dvs. de sanatate. Ne cerem scuze totodata si pentru intarzierea raspunsului - o scurta perioada de timp am putut fi contactati doar telefonic. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.