Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


uter marit

Am fost diagnostigata cu polifibromatoza uterina, uter marit. Unul din medicii mi-a spus c-as avea si endometrioza . Sunt total bulversata pentru ca mi s-a indicat scoaterea uterului si-a ovarelor. Am 44 de ani. Un al treilea medic mi-a indicat un RMN pentru zona abdominala , spunandu-mi ca nu poti indica scoaterea uterului doar dupa efectuarea unei ecogarfii si-a unui chiuretaj biopsic. As fi vrut sa-mi fac embolizare dar mi s-a spus ca n-are rost in situatia mea. Ce ma sfatuiti? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, "nu are rost" probabil inseamna ca medicul s-a gandit ca nu mai doriti o sarcina, dar acest lucru nu este un motiv suficient pentru a decide inlaturarea unui organ important - si anume a uterului. Polifibromatoza uterina raspunde foarte bine la embolizare, iar endometrioza la tratament medicamentos. Beneficiile evitarii histerectomiei sunt multiple si semnificative pentru echilibrul psihologic al pacientei - cel mai important este ca se conserva integritatea anatomica. va recomandam o consultatie la dr. Rares Nechifor, pentru a cunoaste opinia dansului in calitate de medic practicant al embolizarii uterine, fata de situatia dvs. particulara. O programare puteti stabili la numarul de telefon 0745 355 437. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.