Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 decembrie 2014

uter marit


Am fost diagnostigata cu polifibromatoza uterina, uter marit. Unul din medicii mi-a spus c-as avea si endometrioza . Sunt total bulversata pentru ca mi s-a indicat scoaterea uterului si-a ovarelor. Am 44 de ani. Un al treilea medic mi-a indicat un RMN pentru zona abdominala , spunandu-mi ca nu poti indica scoaterea uterului doar dupa efectuarea unei ecogarfii si-a unui chiuretaj biopsic. As fi vrut sa-mi fac embolizare dar mi s-a spus ca n-are rost in situatia mea. Ce ma sfatuiti? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, "nu are rost" probabil inseamna ca medicul s-a gandit ca nu mai doriti o sarcina, dar acest lucru nu este un motiv suficient pentru a decide inlaturarea unui organ important - si anume a uterului. Polifibromatoza uterina raspunde foarte bine la embolizare, iar endometrioza la tratament medicamentos. Beneficiile evitarii histerectomiei sunt multiple si semnificative pentru echilibrul psihologic al pacientei - cel mai important este ca se conserva integritatea anatomica. va recomandam o consultatie la dr. Rares Nechifor, pentru a cunoaste opinia dansului in calitate de medic practicant al embolizarii uterine, fata de situatia dvs. particulara. O programare puteti stabili la numarul de telefon 0745 355 437. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.