Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 decembrie 2014

re: interventie indepartare filtru tip ALN vena cava


Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie...? Fratele meu a fost implicat într-un accident de muncă în februarie 2014 si a fost spitalizat în Italia, Siena, unde, printre alte intervenții chirurgicale, i s-a introdus un filtru pentru prevenirea tromobozei, pe vena cavă, în zona abdominală, filtru de tipul ALN. Îmi puteti spune, va rog, daca efectuati astfel de interventii chirugicale - de scoatere/ indepartare a acestui tip de filtru? Va multumesc mult! Astept raspunsul dumneavoastra!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, Centrul nostru nu efectueaza astfel de proceduri, iar din cunostintele noastre, asemenea filtre, odata introduse, nu mai necesita inlaturare. Care este motivul pentru care doriti scoaterea lui? Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului, ea se datoreaza suprapunerii dintre sarbatorile de iarna si demersurile de mutare a intreg Centrului intr-un sediu nou. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.