Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 decembrie 2014

re: interventie indepartare filtru tip ALN vena cava


Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie...? Fratele meu a fost implicat într-un accident de muncă în februarie 2014 si a fost spitalizat în Italia, Siena, unde, printre alte intervenții chirurgicale, i s-a introdus un filtru pentru prevenirea tromobozei, pe vena cavă, în zona abdominală, filtru de tipul ALN. Îmi puteti spune, va rog, daca efectuati astfel de interventii chirugicale - de scoatere/ indepartare a acestui tip de filtru? Va multumesc mult! Astept raspunsul dumneavoastra!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, Centrul nostru nu efectueaza astfel de proceduri, iar din cunostintele noastre, asemenea filtre, odata introduse, nu mai necesita inlaturare. Care este motivul pentru care doriti scoaterea lui? Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului, ea se datoreaza suprapunerii dintre sarbatorile de iarna si demersurile de mutare a intreg Centrului intr-un sediu nou. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor