Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 ianuarie 2015

Diagnostic pacient 62 de ani


Buna seara ,ma numesc ALINA si am o problema cu tatal meu care are urmatorul diagnostic;HTA PRIMARA GRAD III ,RISC FOARTE INALT,ANGINA PECTORALA DE EFORT STENOZA 70%,STENOZE SERIATE 40-50%,DIABET ZAHARAT TIP II DILIPIDEMIE OBEZITATE GRAD III.In 2012 efectuat o angioplastie cu implantare deSTENT ADA SEGM I URMAND tratament medicamentos cu;ATACAND-16MG 1/2cp *2 /zi,PLAVIX 75 MG 1cp/ZI,OMACOR 1cp/zi,LOKREN 1/2cp*2/zi,MONONITRON 60 MG 1cp/zi,ASPENTER 75 MG 1cp/zi, iar la nevoie NITROMINT SPRAY.In ultima perioada a avut tensiunea arteriala 10 cu 8 sau 11 cu 9 iar pulsul variaza intre 85-95,oboseste foarte repede si are tot mai des crize de angina .As vrea sa stiu daca se poate un control la dvs in clinica si costul unor eventuale interventii.Multumesc si astept raspunsul dvs!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, echipa noastra medicala este compusa din numerosi si renumiti cardiologi clinicieni, dar si interventionisti. Exista asadar, posibilitatea efectuarii unui control la noi.

Veti fi contactata in cel mai scurt timp de catre un membru al echipei ARES, pentru a vi se oferi informatii complete si eventual programare.
Multa sanatate tatalui.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor