Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 ianuarie 2015

Diagnostic pacient 62 de ani

Buna seara ,ma numesc ALINA si am o problema cu tatal meu care are urmatorul diagnostic;HTA PRIMARA GRAD III ,RISC FOARTE INALT,ANGINA PECTORALA DE EFORT STENOZA 70%,STENOZE SERIATE 40-50%,DIABET ZAHARAT TIP II DILIPIDEMIE OBEZITATE GRAD III.In 2012 efectuat o angioplastie cu implantare deSTENT ADA SEGM I URMAND tratament medicamentos cu;ATACAND-16MG 1/2cp *2 /zi,PLAVIX 75 MG 1cp/ZI,OMACOR 1cp/zi,LOKREN 1/2cp*2/zi,MONONITRON 60 MG 1cp/zi,ASPENTER 75 MG 1cp/zi, iar la nevoie NITROMINT SPRAY.In ultima perioada a avut tensiunea arteriala 10 cu 8 sau 11 cu 9 iar pulsul variaza intre 85-95,oboseste foarte repede si are tot mai des crize de angina .As vrea sa stiu daca se poate un control la dvs in clinica si costul unor eventuale interventii.Multumesc si astept raspunsul dvs!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, echipa noastra medicala este compusa din numerosi si renumiti cardiologi clinicieni, dar si interventionisti. Exista asadar, posibilitatea efectuarii unui control la noi.

Veti fi contactata in cel mai scurt timp de catre un membru al echipei ARES, pentru a vi se oferi informatii complete si eventual programare.
Multa sanatate tatalui.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.