Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 ianuarie 2015

POLIPUL ENDOMETRIAL - EMBOLIZA?


Am 44 de ani.In 2014 ciclul menstrual a fost foarte dereglat:primele 3 luni fara menstruatie(doar mici sangerari)apoi a fost la 31, la 25,la 27, la 48 zile.Am un polip endometrial de 1 cm (uterul este de 5 cm).Nu am ramas niciodata insarcinata, dar si frecventa actelor sexuale a fost foarte scazuta.Spermograma sotului a iesit 50% buna.In 2010, am facut prin histeroscopie operatie tot de polip endometrial.Imi doresc un copil.Intrebare:1.Se poate face embolizare pt polip endometrial? 2.Recomandati aceasta interventie in acest caz? 3.Care sunt costurile? Cu multumiri, Iacob Meda


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea nu se aplica si pentru polipul endometrial. Acesta se excizeaza, fiind o procedura ce tine de ginecologie. detalii legate de costuri puteti afla apeland numarul 021 9886. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor