Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 ianuarie 2015

Tensiune arteriala diferite intre brate


Bună ziua, am și eu o întrebare, de ceva timp ma simt cam amețit, nu amețeală cu vârtej, ca și când as umfla la baloane, cam aceeași senzație, am făcut analizele la sânge, toate au ieșit bune, am fost la un medic care a ascultat și inima, a zis ca e un mic suflu sistolic, dar nimic îngrijorător, câteodată simt ceva dureri în parte stanga a pieptului, am luat pulsul și este 12 cu 8 la mana stanga și 15 cu 10 la mana dreapta, lucru care ma cam îngrijorează, precizez că am 20 de ani, 1,90, 70 de kg, nu beau, nu fumez, și sunt foarte îngrijorat, îmi e teama de vre-un infarct ceva, va mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Aveti nevoie de o ecografie cardiaca si eventual de un test de efort - doar asa putem stabili daca aveti vreo suferinta cardiologica importanta. Pentru programari, va rugam sunati la 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.