Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 ianuarie 2015

despre inima


buna ziua ma numesc catalina si sunt insarcinata in 4 saptamani dar am o problema la inima am defect septal vreau sa stiu daca e riscat sa duc sarcina pana la capat eu am mai fost odata insarcinata da medicu ginecolog me spus ca poat da imi recomada sa nasc la bucuresti ca nu garata pe medici din tulcea dapa o saptamana am fost iar la doamna ginecolog si mia spus ca nu mai pot sa duc sarcina si ma spus sa fac intrerupere de sarcina nu am inteles dc desta va rog pe dumnea voastra sa imi spuneti daca ati mai intlnit vrun caz ca al meu va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sa duc sau sa nu duc sarcina va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in general, nu este recomandata instalarea unei sarcini pe fondul prezentei unui DSA, dar acest lucru NU inseamna ca recomandam intreruperea ei. Decizia trebuie sa fie una comuna intre ginecolog-obstetricianul si cardiologul dvs. ! Centrul nostru practica interventii minim-invazive de inchidere a DSA cu dispozitive de tip umbreluta, cu recuperare imediata. Va asteoptam la o evaluare in centrul nostru. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor