Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 ianuarie 2015

despre inima


Buna ziua,doresc sa stiu de ce iubitul meu care a avut un infarct miocardic nu mai poate avea relatii sexuale. ce se poate face in acest caz :urmeaza un tratament cu aspenter, metroprolol ,sinvacard tritace.Este totusi tanar!!!va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cine v-a spus ca nu mai poate avea relatii sexuale? Cand a avut loc infarctul? s-a efectuat coronarografie? Avem nevoie de toate aceste date pentru a va putea oferi un raspuns corect. De principiu. un pacient cu infarct miocardic in antecedente poate relua activitatea sexuala dupa angioplastie. Asteptam clarificarile dvs. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor