Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 ianuarie 2015

angina pectorala


Buna ziua. Am 74 de ani si sufar de angina pectorala de efort. Urmez tratament indicat de medicul cardiolog cu 7 medicamente, printre care si Atacand 32 mg medicament care este cel mai scump din lista de medicamente cu aceeasi substanta activa, mai scump cu aproximativ 50%.La intrebarea medicului de familie daca pot schimba acest medicament cu altul de aceeasi concentratie si aceeasi substanta activa, nu am primit niciun raspuns. Daca inlocuiesc atacandul cu alt medicament de concentratie si aceeasi substanta activa, oare nu afectez schema de tratament urmata pana acum ? Pentru intelegere, va multumesc mult. Cu stima si respect, A.Bota


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, nu este nicio problema in a schimba medicamentul mai scump cu cel mai ieftin dar cu ACELEASI SUBSTANTE ACTIVE, in aceeasi concentratie. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor