Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 ianuarie 2015

cardiopatie coronariana


Buna ziua ,este vorba de tatal meu in varsta de 62 de ani,care are urmatorul diagnostic:HIPERTENSIUNE ARTERIALA ESENTIALA GRAD II CU RISC CARDIO-VASCULAR ADITONAL FOARTE INALTCARDIOPATIE CORONARIANA,ANGINA PECTORALA VASOSPASTICA ,STENT BMS PE ADA SEGM.I (2012),INSUFICIENTA VENTRICULARA STANGA NYHA II ,ARTERIOPATIE OBLITERANTA A MEMBRELOR INFERIOARE STADIUL II A DIBET ZAHARAT TIP II PE TRATAMENT CU ADO ,OBEZITATE GRAD III.Acest diagnostic a fost pus in urma internarii la CLINICA DE CARDIOLOGIE ADULTI TARGU MURES in perioada 13-16.01.2015.I s a efectuat test de efort pozitiv clinic si ECG iar coronografia evidentiaza anevrisme ram intermediar si CX cu stent ADA PERMEABIL.Cu toate acestea are tensiunea 15/10 si pulsul 95-100 dar se simte foarte rau si are dureri de cap.Mentionez ca urmeaza tratament medicamentos cu TROMBEX 1 CP /ZI ,CRESTOR 10 MG 1 CP SEARA ,MONONITRON 60 MG ,1 CP DIMINEATA ,VERAPAMIL40 MH 1 CP DIM SI UNUL SEARA .Intrebarea mea este se poate face ceva in acest caz pt a se simti mai bine si daca este nevoie de o programare la dvs.Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Se pot face schimbări la tratament și eventual refăcut testul de efort. Aceste modificări ar putea regla tensiunea arteriala dar nu și rezolva angina pectorala. Este util sa veniti la noi pentru un set complet de servicii medicale și apoi vom avea un diagnostic corect. pentru programare, puteti apela 0727 867 459. Multa sanatateCall Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.