Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 februarie 2015

tetralogie fallot

buna ziua, nepotelei mele in virsta de un an si jumatate i s-a pus diagnosticul de "tetralogie fallot "in urma unei ecografii.Mentionez ca fetita s-a nascut cu 2,9 kg si 51 cm. Acum are 9,5 kg, este dezvoltata normal atit fizic cit si psihic, nu a avut probrleme de sanatate pina la aceasta virsta decit citeva bronsolite si o otita.In urma ultimelor analize de singe hemoglobina a fost 15,8.Credeti ca ar fi real acest diagnostic? O bunica ingrijorata, Va multumesc si Doamne Ajuta!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate, prezenta unei malformatii cardiace nu se reflecta intotdeauna in dezvoltarea si aspectul general al copilului. Pentru ca unele dintre aceste afectiuni sunt atat de silentioase, este necesara efectuarea unei ecografii cardiace in primele zile de viata. Va recomandam repetarea ecografiei cardiace in cadrul Centrului nostru, ce se bucura de experienta medicilor cardiologi pediatri - exista si posibilitatea ca acest diagnostic sa se transforme intr-unul mai bland, in urma evaluarii, insa nu este obligatoriu. In cazul in care se confirma, va putem indruma catre specialisti care sa va sprijine in rezolvarea eficienta si cat mai sigura a problemei.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.