Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 februarie 2015

tetralogie fallot


buna ziua, nepotelei mele in virsta de un an si jumatate i s-a pus diagnosticul de "tetralogie fallot "in urma unei ecografii.Mentionez ca fetita s-a nascut cu 2,9 kg si 51 cm. Acum are 9,5 kg, este dezvoltata normal atit fizic cit si psihic, nu a avut probrleme de sanatate pina la aceasta virsta decit citeva bronsolite si o otita.In urma ultimelor analize de singe hemoglobina a fost 15,8.Credeti ca ar fi real acest diagnostic? O bunica ingrijorata, Va multumesc si Doamne Ajuta!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate, prezenta unei malformatii cardiace nu se reflecta intotdeauna in dezvoltarea si aspectul general al copilului. Pentru ca unele dintre aceste afectiuni sunt atat de silentioase, este necesara efectuarea unei ecografii cardiace in primele zile de viata. Va recomandam repetarea ecografiei cardiace in cadrul Centrului nostru, ce se bucura de experienta medicilor cardiologi pediatri - exista si posibilitatea ca acest diagnostic sa se transforme intr-unul mai bland, in urma evaluarii, insa nu este obligatoriu. In cazul in care se confirma, va putem indruma catre specialisti care sa va sprijine in rezolvarea eficienta si cat mai sigura a problemei.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor