Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 februarie 2015

Simulator cardiac


Buna ziua, tatal meu (88 de ani) are probleme cu inima, i s-a sugerat un stimulator cardiac, se poate efectua interventia la d-voastra , ce produse ati putea implanta si ce costuri. Va multumesc anticipat E.Zingalik


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, se poate efectua procedura de implantare a stimulatorului cardiac in cadrul spitalului nostru. Avem insa nevoie de mai multe detalii legate de diagnosticele pacientului. In acest sens, va rugam sa trimiteti documentele medicale scanate pe adresa de e-mail lavinia.riciu@yahoo.com, sau va rugam sa ne contactati la telefon +40 31 9300 pentru a primi toate detaliile necesare.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor