Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 februarie 2015

cardiologie pediatrica


Buna ziua .Baietelul meu in varsta de 9 ani acuza dureri sporatice deasupra inimii de 2 luni .In urma unei echocardiografii medical cardiolog a pus diagnosticul de PVMA gradul 1 ,tahicardie 138 b/min.Regurgitare mitrala aortica pulmonara tricuspidiana grad 1 .Suflu systolic .Baietelul are un IgE 2500 ,cu un astm bronsic allergic in tratament ...Cat de grava e problema ardiologica si daca trebuie sa consult un cardiolog pediatru.Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam efectuarea unui consult de cardiologie pediatrica, insotit de ecografie de cord. Descrierea dvs. nu releva probleme grave, si nici nu explica simptomele; de aceea, este necesara o explorare mai profunda.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor