Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 februarie 2015

tumora coloana vertebrala


Buna ziua, ma numesc Birzu Costel am 41 ani si am fost operat de 3 ori de tumora la coloana toracala. O tumora care reapare la un anumit interval de timp. In prezent a reaparut, iar o noua interventie chirurgicala ar avea riscuri foarte mari. Rezultatul de laborator spune ca nu e maligna, ,,Ganglioneurom". Va rog sa-mi dati un raspuns daca se poate trata, prin metoda embolizarea formatiunii tumorale vertebrale.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, O tumora se poate emboliza daca este suficient de bine vascularizata si daca putem ajunge prin interiorul vaselor de sange pana la ea. Pentru a putea stabili acestea este nevoie sa veniti la noi pentru un consult si o angiografie.
Va propun sa avem o discutie telefonica, este mai usor de comunicat astfel.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor