Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 februarie 2015

embolizare adenom prostata

Am 50 ani si de cca 10 ani am fost diagnosticat cu aceasta problema. In timp a devenit suparatoare, mai ales cand stau mult timp pe scaun, la birou. Dupa cum ati descris modul de tratament, eu cred ca mi se potriveste. As vrea ca sa stiu care sunt consecintele din punt de vedere sexual si reproductiv. Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea este o metoda aleasa mai ales de pacientii care raspund bine la medicamentatia specifica adresata simptomelor adenomului de prostata, dar care sunt nemultumiti de efectele secundare pe care acesti compusi ii au asupra functiei sexuale. Prin urmare, viata dvs. sexuala dar si capacitatea de reproducere sunt protejate prin embolizarea adenomului de prostata. Pentru mai multe informatii, puteti apela 0745 355 437Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.