Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 februarie 2015

embolizare adenom prostata


Am 50 ani si de cca 10 ani am fost diagnosticat cu aceasta problema. In timp a devenit suparatoare, mai ales cand stau mult timp pe scaun, la birou. Dupa cum ati descris modul de tratament, eu cred ca mi se potriveste. As vrea ca sa stiu care sunt consecintele din punt de vedere sexual si reproductiv. Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea este o metoda aleasa mai ales de pacientii care raspund bine la medicamentatia specifica adresata simptomelor adenomului de prostata, dar care sunt nemultumiti de efectele secundare pe care acesti compusi ii au asupra functiei sexuale. Prin urmare, viata dvs. sexuala dar si capacitatea de reproducere sunt protejate prin embolizarea adenomului de prostata. Pentru mai multe informatii, puteti apela 0745 355 437Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor