Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 februarie 2015

despre inima


buna ziua ma numesc catalina si imi doresc un copil am mai avut unu pe parcursu sarcinei am aflat ca am un defect la inima care se numeste defect septal doamna doctoe ginecolog me spus ca pot sa duc sarcina da imi recomada sa nasc la bucuresti ca nu se baza pe medici din tulcea la o saptamana dupa ce mam dus la cotrol me spus ca nu mai pot si ca trebuie sa fac intrerupere de sarcina de si aveam 3 luni nu am frut sa fac da familia si sotu sau speriat si am facut va rog frumos poate ati mai avut vriun caz ca al meu si poate ma puteti ajuta va rog imi doresc un copil va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dupa cum v-am sfatuit si prima data cand ne-ati scris, mentinem recomandarea de a va prezenta la Centrul nostru pentru evaluare ecografica. in felul acesta vom sti daca DSA-ul dvs. se preteaza la interventie minim-invaziva sau se impune chirugia clasica.
In mod clar, cea mai "convenabila" manevra este cea minim invaziva, deoarece recuperarea dupa ea este imediata - a doua zi de la procedura sunteti o persoana sanatoasa si care, din punct de vedere cardiologic, va putea mentine sarcinile. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne sunati la 0731 771 111. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.