Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


despre inima

buna ziua ma numesc catalina si imi doresc un copil am mai avut unu pe parcursu sarcinei am aflat ca am un defect la inima care se numeste defect septal doamna doctoe ginecolog me spus ca pot sa duc sarcina da imi recomada sa nasc la bucuresti ca nu se baza pe medici din tulcea la o saptamana dupa ce mam dus la cotrol me spus ca nu mai pot si ca trebuie sa fac intrerupere de sarcina de si aveam 3 luni nu am frut sa fac da familia si sotu sau speriat si am facut va rog frumos poate ati mai avut vriun caz ca al meu si poate ma puteti ajuta va rog imi doresc un copil va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dupa cum v-am sfatuit si prima data cand ne-ati scris, mentinem recomandarea de a va prezenta la Centrul nostru pentru evaluare ecografica. in felul acesta vom sti daca DSA-ul dvs. se preteaza la interventie minim-invaziva sau se impune chirugia clasica.
In mod clar, cea mai "convenabila" manevra este cea minim invaziva, deoarece recuperarea dupa ea este imediata - a doua zi de la procedura sunteti o persoana sanatoasa si care, din punct de vedere cardiologic, va putea mentine sarcinile. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne sunati la 0731 771 111. Multa sanatate!