Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 februarie 2015

despre inima


buna ziua ma numesc catalina si imi doresc un copil am mai avut unu pe parcursu sarcinei am aflat ca am un defect la inima care se numeste defect septal doamna doctoe ginecolog me spus ca pot sa duc sarcina da imi recomada sa nasc la bucuresti ca nu se baza pe medici din tulcea la o saptamana dupa ce mam dus la cotrol me spus ca nu mai pot si ca trebuie sa fac intrerupere de sarcina de si aveam 3 luni nu am frut sa fac da familia si sotu sau speriat si am facut va rog frumos poate ati mai avut vriun caz ca al meu si poate ma puteti ajuta va rog imi doresc un copil va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dupa cum v-am sfatuit si prima data cand ne-ati scris, mentinem recomandarea de a va prezenta la Centrul nostru pentru evaluare ecografica. in felul acesta vom sti daca DSA-ul dvs. se preteaza la interventie minim-invaziva sau se impune chirugia clasica.
In mod clar, cea mai "convenabila" manevra este cea minim invaziva, deoarece recuperarea dupa ea este imediata - a doua zi de la procedura sunteti o persoana sanatoasa si care, din punct de vedere cardiologic, va putea mentine sarcinile. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne sunati la 0731 771 111. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor