Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 martie 2015

Boala


Buna ziua am un unchi de aproape 70 de ani sau mai mult,si de mai bine de 17 ani este bolnav. A avut probleme cu plamani a fost la TBC de 2 ori internari de foarte multe ori.Apoi sa imbolnavit de inima iarasi a fost internat in timp sa imbolnavit de stomac iarasi a fost internat de foarte multe ori.Acum este la pat cu un tub de oxigen cu tratament la fel ca in toti acesti ani si in fiecare zi.Nu trece o luna sau doua trebuie sa mearga la spital si ce fac doctori ii dau un tratament si il trimit acasa.Dar vreau sa va spun k de atatia ani nici un medic din Campulung Muscel sau din Pitesti Arges nu iau dat un tratament sa se faca cat de cat mai bine din contra tot spre rau merge dar bani iau luat pentru ce pentru ca sa il bage in pamant.Va rog ajutatima sau ajutatil este singura persoana ce mia mai ramas din familie.El se numeste Cujbescu Mironel din sat Titesti comuna Titesti judetul Arges va rog din suflet si va implor sa faceti ceva Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cu parere de rau, nu il putem ajuta. Suntem un centru de cardiologie interventionala, dar problema pare a fi de natura pulmonara. Poate ca internarea intr-un centru de pneumologie ar ajuta. In Bucuresti exista Institutul de Pneumologie Marius Nasta.
Legat de partea cardiaca, daca se dovedeste ca acolo este problema de fapt, am putea ajuta, insa aceasta ar insemna ca domnul sa se prezinte in Centrul nostru pentru consultatie si / sau internare. Ar fi util sa ne trimiteti documentele medicale ale unchiului dvs., scanate, pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor