Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 martie 2015

fibroame uterine


Buna ziua! In urma unui control ginecologic si al unei ecografii endovaginale am descoperit ca am mai multe fibroame cu dimensiuni cuprinse intre 10mm si aprox. 40mm. Acum sunt sub tratament cu duphaston. Intrebarea mea este daca se pot rezolva toate fibroamele intr-o singura interventie? Va multumesc! Cu respect..


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, raspunsul la intrebarea dvs. este da. Polifibromatoza uterina raspunde foarte bine la tratamentul prin embolizare, toate fibroamele fiind devascularizate simultan si permanent. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor