Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


buna ziua

buna ziua am nascut o fetita cu o malformaie la inima a fost diagnosticata cu DSA am fost la iasi sa ii facem electrocadiograma si mi a zis doctorul ca nu este grav ,acuma vreau si parerea dumneavostra va rog din suflet!?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, se intampla relativ des ca bebelusii sa se nasca cu DSA, insa in saptamanile sau lunile urmatoare de viata, acesta se inchide spontan, nefiind necesara vreo interventie. Pentru a fi sigura ca nu este grav, este necesar sa ii faceti ecografie cardiaca, pentru a putea afla dimensiunea si positia DSA. Va asteptam la centrul nostru pentru diagnostic.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.