Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 martie 2015

hiperplazie prostata gr.I


Buna ziua, va rog sa-mi comunicati in ce conditii se realizeaza interventia de embolizare a adenomului de prostata in clinica d-voastra, inclusiv pretul, internarea si perioada de programare avand in vedere ca sunt din localitatea Baia Mare.Diagnosticul mi s-a pus in Cluj Napoca unde mi s-a sugerat o interventie de rezectie.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa trimiteti ecografia precum si rezultatele analizelor de sange pe adresa de e-mail office@drnechifor.ro pentru a primi opinia dr. Nechifor cu privire la tipul de tratament oportun. In ceea ce priveste celelalte detalii, veti fi contactat si informat, in cel mai scurt timp.
Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.