Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 martie 2015

hiperplazie prostata gr.I


Buna ziua, va rog sa-mi comunicati in ce conditii se realizeaza interventia de embolizare a adenomului de prostata in clinica d-voastra, inclusiv pretul, internarea si perioada de programare avand in vedere ca sunt din localitatea Baia Mare.Diagnosticul mi s-a pus in Cluj Napoca unde mi s-a sugerat o interventie de rezectie.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa trimiteti ecografia precum si rezultatele analizelor de sange pe adresa de e-mail office@drnechifor.ro pentru a primi opinia dr. Nechifor cu privire la tipul de tratament oportun. In ceea ce priveste celelalte detalii, veti fi contactat si informat, in cel mai scurt timp.
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor