Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 martie 2015

DSA SATU MARE


Buna, , sotul meu , 48 de ani, a fost diagnosticat cu DSA TIP OSTIUM SECUNDUM cu HTP medie/severa, INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA GRD.2/3 ,FIA PAROXISTICA REPETITIVA, STEATOHEPATITA CRONICA. Intrebarea mea este, daca in acest caz s ar putea face o interventie non invaziva pt. reducerea DSA, m ar interesa costurile interventiei si costul unei consultatii. Va multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este util sa trimiteti documentele medicale ale domnului scanate pe e-mail, la adresa iulia@drnechifor.ro, pentru a vedea caracteristicile DSA: dimensiuni, margini restante, pozitie. De principiu insa, daca este indicat tratamentul minim-invaziv, prin implantare de umbreluta, acesta va avea o eficienta de 100%. Acest lucru inseamna ca DSA nu doar se va reduce, ci va fi inchis complet. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor