Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 martie 2015

DSA SATU MARE


Buna, , sotul meu , 48 de ani, a fost diagnosticat cu DSA TIP OSTIUM SECUNDUM cu HTP medie/severa, INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA GRD.2/3 ,FIA PAROXISTICA REPETITIVA, STEATOHEPATITA CRONICA. Intrebarea mea este, daca in acest caz s ar putea face o interventie non invaziva pt. reducerea DSA, m ar interesa costurile interventiei si costul unei consultatii. Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este util sa trimiteti documentele medicale ale domnului scanate pe e-mail, la adresa iulia@drnechifor.ro, pentru a vedea caracteristicile DSA: dimensiuni, margini restante, pozitie. De principiu insa, daca este indicat tratamentul minim-invaziv, prin implantare de umbreluta, acesta va avea o eficienta de 100%. Acest lucru inseamna ca DSA nu doar se va reduce, ci va fi inchis complet. Multa sanatate!



Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.