Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
DSA SATU MARE

Buna, , sotul meu , 48 de ani, a fost diagnosticat cu DSA TIP OSTIUM SECUNDUM cu HTP medie/severa, INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA GRD.2/3 ,FIA PAROXISTICA REPETITIVA, STEATOHEPATITA CRONICA. Intrebarea mea este, daca in acest caz s ar putea face o interventie non invaziva pt. reducerea DSA, m ar interesa costurile interventiei si costul unei consultatii. Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este util sa trimiteti documentele medicale ale domnului scanate pe e-mail, la adresa iulia@drnechifor.ro, pentru a vedea caracteristicile DSA: dimensiuni, margini restante, pozitie. De principiu insa, daca este indicat tratamentul minim-invaziv, prin implantare de umbreluta, acesta va avea o eficienta de 100%. Acest lucru inseamna ca DSA nu doar se va reduce, ci va fi inchis complet. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.