Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 martie 2015

Buna ziua

Buna ziua as avea o intrebare in legatura cu tratarea fibromului uterin cu ajutorului tratamentului HIFU.As vrea sa aflu daca in Romania exista mai multe centre medicale unde se fac aceste tratamente si de asemenea pretul acestor tratamente m-ar interesa.Multumesc . O zi frumoasa sa aveti!


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara,
Pentru Hifu trebuie sa va adresati unei firme, singurul loc din tara ce detine un aparat HIFU insa, din cate cunoastem, s-au oprit sa mai trateze fibroame. Daca ne trimiteti un RMN de pelvis va vom putea spune daca aveti indicatie sau nu pentru HIFU, pentru embolizare sau miomectomie.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.