Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 martie 2015

Buna ziua!


Tatal meu are varsta de 70 de ani si de cateva luni are probleme cu pulsul inimii ,a facut nenumarate analize ,ekg uri,si toti spun ca nu are nimic,dar tatal nu se simte bione deloc,oboseste foarte repede ,la cel mai mic efort trebuie sa stea jos pentru ca are ameteli.i sa spus sa vina sa faca o operatie si sa i se puna un STIMULATOR BRADICARDIC DE PULS 40/MIN.Vreau sa stiu daca la dumneavoastar se fac asemenea operatii si cat costa operatia?ce acte are nevoie pt internare?Unde gasim acest Stimulator?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a confirma necesitatea implantarii de stimulator cardiac, va rugam sa ne trimiteti documentele medicale scanate pe mail la adresa de e-mail lavinia.riciu@yahoo.com. La numarul de telefon 0727 867 459, colega mea va va informa dupa analizarea documentelor daca specialistul nostru in electrofiziologie din Israel considera necesar acest implant, precum si ce costuri implica acest demers.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.