Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 martie 2015

insuficienta mitrala gradul 2


Va rog sa-mi spuneti daca trebuie interventie chirurgicala la acest diagnostic.Nu am diabet sau alte boli cronice.Am 60 de ani si sunt din Suceava.cAT AR COSTA INTERVENTIA noninvaziva?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va asteptam la Bucuresti pentru evaluare la dr. Silvia Iancovici - ecografie transtoracica amanuntita pentru a verifica gradul insuficientei mitrale. apoi vom sti daca este necesara vreo interventie, ce fel de interventie si va vom informa complet asupra costurilor pe care le implica aceasta. Pentru programari, va rugam sa apelati 031 9300. Multa sanatate.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor