Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 martie 2015

cervicala


am avut facuta vertebroplastica la C6 in 2011 si am dureri mari din nou ....rezultatul la RMN din 08.10.2014 modificari de statica vertebrala cu rectitudinea coloanei cervicale......aliniamentu si inaltimea corpilor sunt pastrate....modificari generative discale minime cervicale...in C6 si C7 PROTRUZIE DISCALA POSTERO LATERALA stg care comprima focal sacul dural si ampreteaza maduva cervicala cu reducerea calibrului foraminal bilat si atingeri radiculari....in C6 si C7 protruzie discala cu compresiune durala si amprenta medulara cu reduceri osteofitice ale calibrelor foraminale si atingeri radiculare...corpul vertebral C6 prezinta modificari de hemangiom cu o calcifiere centrala nu se constata modificari in calibrul sau structura medulara cervicala....hemangioame in corpii vertebrali D1 de 9mm diametru si D4 de 20mm diam....vreau sa stiu ce pot face ca nu prea pot sa iau calmante ca mieste rau de la ele....VA MULTUMESC


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (office@drnechifor.ro), telefon contact: 0745 355 437
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor