Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 martie 2015

Mi sa retras permisul auto pe 5 ani .


Mi sa retras permisul de catre doctorul neurolog.Este posibil deoarece mi se pare un abuz din partea medicului deoarece in urma investigatilor mi s-a pus diagnosticul screloza meziala bilaterala. Astept raspuns va multumesc..


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, scleroza meziala temporala uni sau bilaterala asociaza crize epileptice. Nu ati mentionat daca aveti crize epileptice sau nu, insa riscul ca aceasta sa se intample exista. Pacientilor cu epilepsie li se interzice sofatul pentru ca exista riscul de a suferi o criza la volan.
Daca doriti o a doua parere, un centru bun si bine dotat de investigare a epilepsiei este la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (Dr. Ioana Mandruta se ocupa de partea aceasta). Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.