Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 martie 2015

hemangiom cavernos orbitar


Buna ziua, Am 41 de ani si am fost diagnosticata in urma unui irm cu un hemangiom,cavernom orbitar drept cu dimensiuni ladiagnosticare de 10/5mm iar la un an de 12/14.In conditiile in care am si un sindrom ehlers danlos in curs de investigare puteti sa mi spuneti daca se poate interveni asupra lui deoarece chiar daca nu am modificari de vedere ,hemangiomul este foarte aproape de nervul optic impingindu l si adesea este dureros.Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate, cavernomul nu se poate trata prin embolizare, asadar, nu va putem ajuta direct in ceea ce priveste problema dvs. de sanatate. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor