Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 martie 2015

hemangiom cavernos orbitar


Buna ziua, Am 41 de ani si am fost diagnosticata in urma unui irm cu un hemangiom,cavernom orbitar drept cu dimensiuni ladiagnosticare de 10/5mm iar la un an de 12/14.In conditiile in care am si un sindrom ehlers danlos in curs de investigare puteti sa mi spuneti daca se poate interveni asupra lui deoarece chiar daca nu am modificari de vedere ,hemangiomul este foarte aproape de nervul optic impingindu l si adesea este dureros.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate, cavernomul nu se poate trata prin embolizare, asadar, nu va putem ajuta direct in ceea ce priveste problema dvs. de sanatate. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.