Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 martie 2015

HEMATOM CEREBRAL


Buna ziua.In data de 16 oct 2014 am intrerupt tratamentul cu sintrom facut timp de 2 ani pentru o tromboza venoasa la mana stanga.La doua saptamani de la intreruperea sintomului am facut accident vascular cu hematom cerebral subacut subdural de 6mm.Sunt hipertensiva.Accidentul vascular l-am facut din cauza medicamentatiei cu anticuagulant sau din cauza tensiunii.Totul s-a intimplat noaptea prin somn m-au luat ametelile.Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Hematomul subdural este o patologie care ar tine mai degraba de neurochirurgie. Subacut se refera la momentul diagnosticului fata de momentul producerii lui. Poate avea mai multe cauze: traumatism cranian chiar si usor (iar dupa traumatism hemoragia poate apare imediat sau mai tarziu), tratament cu anticoagulante, alta tulburare de coagulare a pacientului, o malformatie arteriovenoasa cerebrala, poate apare spontan, mai putin spre deloc hipertensiunea (aceasta joaca un rol important in accidentele vasculare cerebrale ischemice si hemoragiile intraparenchimatoase). Prezenta unui hematom subdural impune si un consult neurochirurgical care va stabili o eventuala interventie chirurgicala si investigatii suplimentare daca este cazul.
In orice caz, o discutie directa cu pacientul cu toate detaliile cunoscute ale bolilor lui poate stabili mai degraba etiologia hematomului subdural si eventualele investigatii suplimentare. Pentru programari, puteti apela numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.