Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 martie 2015

o pacienta tinara de 17 ani cu Foramen ovale patent,a prezentat in urma cu 2 ani AVC ischemic


Toate investigatiile au condus laposibila cauza a AVC malformatia congenitala de cord,de care nu se stia inainte de accidentul vascular S-a recomandat interventia prin cateterism cardiac cu "umbreluta" Unde se poate efectua interventia si cat costa?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, interventia de corectare percutana a FOP se efectueaza in cadrul Centrului ARES din Bucuresti, de catre echipa formata din Dr. Dan Deleanu si Prof. Vasileios Thanopoulos. Urmatoarea data posibila pentru programare este 29.04.2015, sesiunile de interventii realizandu-se cu o frecventa de 30-45 zile. In cadrul fiecarei sesiuni se trateaza intre 8 - 10 pacienti cu malformatii cardiace, inclusiv FOP, facand din Centrul ARES una dintre sectiile europene cele mai importante de tratament interventional al malformatiilor cardiace congenitale. Pentru inchiderea FOP, se utilizeaza dispozitiv Amplatzer, cel mai eficient si din pacate cel mai scump. Interventia dureaza in medie 20 de minute, se efectueaza fara anestezie, internarea este de 24 de ore dupa aceea si de regula, ea se programeaza imediat dupa AVC si dupa excluderea tuturor cauzelor posibile, mai putin FOP, pentru a anula eventualitatea producerii unui nou AVC. Cel mai tanar pacient cu AVC tratat in centrul nostru avea 6 ani in momentul declansarii lui, iar cel mai in varsta, 46 ani. Toti pacientii s-au recuperat dupa interventie din primele 12 ore de dupa aceasta. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor