Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 aprilie 2015

Posibilitate STENT ABSORB versus BYPASS


DIAGNOSTIC: SINDROM CORONARIAN ACUT FARA SUPRADENIVELARE DE ST RECENT (25.12.2014). LEZIUNI TRICORONARIENE:STENOZA 80% LAD OSTIUM, STENOZA 90% LAD LA BIFURCATIA DG I, STENOZA 60% Cx, STENOZA 70% M0g I, OCLUZIE ACD.OCLUZIE ACI DREAPTA OSTIUM. HTA ESENTIALA STADIUL III. Poate fi aplicata metoda cu STENT ABSORB avand in vedere stenoza 90% la bifurcatia DG I ???. Stentul are forma de cilindru iar peretele este plin dar ar putea fi si gen plasa ca sa nu optureze bifurcatia ???. Multumesc anticipat !!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din principiu se poate implanta stentul absorb si pe bifurcatii. Indicatiile de implantare a bioresorbabilului Absorb sunt vaste dar exista si anumite restrictii. Datorita experientei medicilor nostri, se pot implanta stenturile Absorb si stenturile metalice farmacologice si pe bifurcatii fara ca manevra sa ridice probleme, utilizandu-se metode de protejare a vaselor conexe. Este necesara vizualizarea CD-ului corespunzator investigatiei, fie prin intermediul prezentei dvs. in Centrul nostru, la consult, fie prin trimiterea imaginilor prin servicii de curierat electronic. Va asteptam.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor