Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 aprilie 2015

INTEPATURI ALE INIMII


Buna ziua, am 20 de ani si de cateva luni ma doare foarte tare in zona inimii si imi amorteste mana stanga, imi este foarte frica am facut un EKG si nu am nimic decat bataile foarte puternice, sunt speriata fiindca nu sunt niste intepaturi obisnuite ci ca niste dureri cand respir si nu numai. ce ma sfatuiti sa fac?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este foarte bine ca ati efectuat ECG, dar investigatia cea mai importanta este ecocardiografia cardiaca. Se poate recomanda si montarea unui holter ECG, care sa efectueze electrocardiograma continuu timp de 24 de ore, pentru a se putea surprinde bataile neobisnuite si incadra intr-un diagnostic. Va asteptam - 031 9300.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.