Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
INTEPATURI ALE INIMII

Buna ziua, am 20 de ani si de cateva luni ma doare foarte tare in zona inimii si imi amorteste mana stanga, imi este foarte frica am facut un EKG si nu am nimic decat bataile foarte puternice, sunt speriata fiindca nu sunt niste intepaturi obisnuite ci ca niste dureri cand respir si nu numai. ce ma sfatuiti sa fac?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este foarte bine ca ati efectuat ECG, dar investigatia cea mai importanta este ecocardiografia cardiaca. Se poate recomanda si montarea unui holter ECG, care sa efectueze electrocardiograma continuu timp de 24 de ore, pentru a se putea surprinde bataile neobisnuite si incadra intr-un diagnostic. Va asteptam - 031 9300.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.