Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 aprilie 2015

INTEPATURI ALE INIMII


Buna ziua, am 20 de ani si de cateva luni ma doare foarte tare in zona inimii si imi amorteste mana stanga, imi este foarte frica am facut un EKG si nu am nimic decat bataile foarte puternice, sunt speriata fiindca nu sunt niste intepaturi obisnuite ci ca niste dureri cand respir si nu numai. ce ma sfatuiti sa fac?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este foarte bine ca ati efectuat ECG, dar investigatia cea mai importanta este ecocardiografia cardiaca. Se poate recomanda si montarea unui holter ECG, care sa efectueze electrocardiograma continuu timp de 24 de ore, pentru a se putea surprinde bataile neobisnuite si incadra intr-un diagnostic. Va asteptam - 031 9300.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor