Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 aprilie 2015

Tratament tumora uter


Buna ziua ! Revin la dumneavoastra cu rugamintea de a-mi confirma faptul ca se poate trata (resoarbe) un fibrom de 10 cm ? Va intreb intrucit am fost astazi programata la un cabinet (apimedica terapii naturiste si acupunctura) pentru o a doua opinie si mi-a recomandat tot operatia, intrucit este mare si sansele sunt de 5 - 10 % de tratare - resorbire. Ma scuzati daca par insistenta pe subiect si departe de mine gindul de a jigni un alt specialist din domeniu, dar vreau sa fiu sigura, tinind cont de distanta si mai ales de ginduri ! Daca este necesar va pot trimite ultimele analize si ecografiile (25 si 26.03.2015), pentru a va putea forma o opinie inainte de a ma programa ! Multumesc anticipat !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este adevarat ca un fibrom uterin de 10 cm are potential de resorbtie - este necesar sa luam in calcul nu doar dimensiunea, ci si gradul lui de vascularizatie, varsta pacientei, precum si pozitionarea lui in uter. Resorbtia se va obtine insa prin embolizare, si desi nu excludem terapiile alternative, nici nu ne bazam pe ele. Va rugam sa ne trimiteti documentele medicale scanate pe adresa: office@drnechifor.ro, va raspunde dr. Rares Nechifor. Succes!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.