Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 aprilie 2015

Bataile inimii puternice


Buna seara, De cateva zile inima imi bate mai tare decat de obicei, pulsul este 85 (usor oscilant sub aceasta valoare). Seara cand ma pun sa dorm simt cum imi bate inima si mai tare, uneori apar si palpitatii pe o perioada scurta de timp, maxim 1 ora (simt ca imi sare inima din piept, pulsul a fost 126). Cand ma ridic din pat inima bate si mai tare iar uneori simt dintr-o data cateva batai mai puternice apoi revin la ritmul initial. Am ajuns la urgente in luna ianuarie, mi-au facut 2 EKG-uri la interval de cateva ore si mi-au spus ca nu am probleme cu inima si mi-au dat jumatate de Prazolex. Am luat 3 zile Aspavim dar aceste batai puternice nu au disparut. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa cunoastem mai multe date legate de dvs., de istoricul medical. De aceea, ideal este sa va prezentati la o consultatie clinica completa, care sa cuprinda si ecografia cardiaca, dar cel mai important, montare de holter ECG care sa va monitorizeze inima timp de 24 de ore, pentru a putea suprinde momentele de palpitatii. Va asteptam si va dorim multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor