Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 aprilie 2015

insuficienta mitrala severa - urmare a ruperii cordajelor


Lunea trecuta doctorul cardiolog mi-a depistat o insuficienta mitrala severa, iar marti alt dr. investigator- eco-transesofagian - evidentiaza cordaje de grad II rupte la nivelul VMA si VMP, cu regurgitare mitrala semnificativa, cu semne asociate si- fluxuri negative in urechiusa AS, vene pulmonare,AS marit,sept interatrial cu bombare spre AD,confirmand diagnosticul insuficienta mitrala severa prin ruptura de cordaje, concluzionand necesitatea interventiei chirurgicale. Miercuri implinesc 58 de ani. Intrebare - este posibila interventia MITRACLIP , sau alta valvuloplastie noninvaziva - in cazul meu ? Ori interventia chirurgicala clasica de inlocuire a valvei mitrale cu una mecanica este solutia unica?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a evalua corect situatia dvs. medicala si pentru va raspunde la intrebari, este necesar fie sa ne trimiteti documentele medicale, fie sa veniti chiar dvs. cu ele, pentru o discutie cu un medic cardiolog. In principiu, raspunsul este da, cu mentiunea ca in general, orice caz trebuie analizat riguros inainte de a lua o decizie medicala. Multa sanatate, si va asteptam (031 9300 pentru programari).Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor