Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 aprilie 2015

insuficienta mitrala severa - urmare a ruperii cordajelor


Lunea trecuta doctorul cardiolog mi-a depistat o insuficienta mitrala severa, iar marti alt dr. investigator- eco-transesofagian - evidentiaza cordaje de grad II rupte la nivelul VMA si VMP, cu regurgitare mitrala semnificativa, cu semne asociate si- fluxuri negative in urechiusa AS, vene pulmonare,AS marit,sept interatrial cu bombare spre AD,confirmand diagnosticul insuficienta mitrala severa prin ruptura de cordaje, concluzionand necesitatea interventiei chirurgicale. Miercuri implinesc 58 de ani. Intrebare - este posibila interventia MITRACLIP , sau alta valvuloplastie noninvaziva - in cazul meu ? Ori interventia chirurgicala clasica de inlocuire a valvei mitrale cu una mecanica este solutia unica?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a evalua corect situatia dvs. medicala si pentru va raspunde la intrebari, este necesar fie sa ne trimiteti documentele medicale, fie sa veniti chiar dvs. cu ele, pentru o discutie cu un medic cardiolog. In principiu, raspunsul este da, cu mentiunea ca in general, orice caz trebuie analizat riguros inainte de a lua o decizie medicala. Multa sanatate, si va asteptam (031 9300 pentru programari).Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.