Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 aprilie 2015

Defect septal ventricular


Buna ziua, Am o problema cardiaca, defect septal ventricular, am varsta de 26 ani si nu am urmat nici un tratament iar acuma am realizat ca de fapt ar trebui sa ma operez pentru aceasta problema. As dori sa stiu cat costa o asemenea interventie chirurgicala, daca este decontata de casa de sanatate si unde pot sa o fac. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista doua posibilitati de a trata defectul septal ventricular: metoda chirurgicala si metoda interventionala. Alegerea uneia dintre ele se face in urma evaluarii temeinice ecografice, sau chiar ecografice transesofagiene. Va asteptam, pentru clarificarea dimensiunilor, formei, si pozitiei defectului si pentru stabilirea formei de interventie. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor