Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 aprilie 2015

Fibrom uterin


Buna ziua, Am 43 de ani si la ultima ecografie a rezultat ca am un fibrom cu dimensiuni de 11,6 cu 11cm , eterogen ,endometru 0,8mm as dori sa stiu daca se poate face embolizare si ce analize trebuie facute inainte, mentionez ca sunt din Suceava.Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a sti daca se poate face embolizare sau nu, este necesar ca medicul sa vada rezultatele investigatiilor medicale. Inainte de embolizare se efectueaza ca si analize de sange: uree, creatinina, INR, hemoleucograma completa, dar si examen de secretie vaginala si test papanicolau. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor