Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Implant defibrilator cardiac

Buna ziua, Am implantat un defibrilator cardiac. Acesta mi s-a implantat in urma investigarii a trei sincope de cauza necunoscuta, investigatiile au dus la descoperirea unui BRS major si CMH nonostructiva, urmate de testul electrofiziologic in urma caruia mi s-a recomandat implantarea defibrilatorului. Implantul a avut loc in oct. 2014 urmat de control periodic in ian 2015.Totul este OK dar problema mea este legata de restrictiile pe care le am in acest caz vizavii de efortul fizic si lucrul cu aparatele electrocasnice si electrice (masini de gaurit de mana, flex, etc). Pe site-ul Biotronic la brosura defibrilatorului am gasit ca lucrul cu aparatele electrocasnice este permis iar pt masini de gaurit etc. este permis cu conditia mentinerii acestora la o lungime de bret. Medicul care mi-a implantat defibrilatorul mi-a confirmat acest lucru. Pentru siguranta am mai consultat un specialist cardiolog care mi-a interzis acest lucru. Pentru efort fizic nu mi s-a interzis nimic in limita suportabilitatii. As dori sa stiu ce am voie sa fac si ce nu. Cu respect.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din fericire, aveti voie sa faceti exact ce tip de efort este stipulat in brosura aparatului, dar si medicul care v-a implantat dispozitivul. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.