Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 aprilie 2015

Stent la rinichi


Buna ziua, Tatal meu (68 ani)are o recomandare pentru montare stent la rinichi de la Iasi.(mai are doua la inima..) Va rog sa mi spuneti daca la clinica dvs se face o astfel de interventie si la ce pret. Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da se efectueaza montare de stenturi renale in cadrul Centrului ARES. Va rugam sa ne trimiteti un numar de telefon pentru a va putea contacta si furniza toate informatiile de care aveti nevoie, de ordin administrativ, sectiunea fiind dedicata informarii de natura medicala. Ne puteti contacta dvs. la numarul de telefon 031 9300. Va multumim.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor